Wimper extensions ‘NewLook4U’

DSC_1405_

 

Hehee,

Afgelopen vrijdag liet ik wimper extensions zetten en vandaag vertel ik daar meer over! Lees meer…

 

DSC_1159_

DSC_1164_

12522932_975917059156571_936801830668733403_n

DSC_1400_

DSC_1405_

 

Al een wat lange tijd zat ik te denken om wimper extensions te nemen, omdat mijn eigen wimpers rechts vooruit staan, en ik krullende wimpers veel mooier vind. Ik kwam in contact met Esmee, die haar eigen schoonheidssalon NewLook4U heeft, en onder andere gespecialiseerd is in het plaatsen van wimper extensions en volume lashes. Ik was erg benieuwd hoe het er uit zou zien! Op bovenstaande foto’s zie je mij zonder mascara, dus met mijn eigen wimpers, en daarna het proces van de wimpers. Ik vind het er echt super mooi uitzien. Ook ziet het er natuurlijk uit, wat ik ook erg mooi vind.

De wimper extensions worden een voor een gezet. Elke extension wordt op een van je eigen wimpers vastgezet. Daardoor ziet het er als je je ogen dicht hebt ook natuurlijk uit. Tijdens de behandeling worden je onderwimpers afgeplakt, zodat je wimpers niet aan elkaar worden geplakt. Een behandeling duurt ongeveer anderhalf uur, dus zo’n driekwartier per oog. De extensions blijven minstens zo’n 3/4 weken zitten, ligt een beetje aan je eigen wimpers. De extensions vallen namelijk uit, wanneer de wimper waar de extension op zit zelf uitvalt. Elke wimper valt eens in de 8 weken op natuurlijke wijze uit. De extensions beschadigen je eigen wimpers dus niet! Na een paar weken zijn er dus al best wat wimpers uitgevallen en kun je je wimpers bijlaten vullen, of laten verwijderen.

Ik ben erg enthousiast over de wimper extensions, en hoe heerlijk is het om als je wakker word meteen mooie wimpers te hebben?! Wat ik er wel even bij wil vermelden, is dat wimper extensions zetten een vak apart is, dus als je dit ook wat lijkt, zoek dan iemand die er een diploma voor heeft! Ermee van NewLook4U heeft verschillende diploma’s behaald en daardoor echt gespecialiseerd in onder andere het zetten van wimper extensions. Lijkt dit je ook wat? Neem dan een kijkje op de site of de Facebook pagina van NewLook4U!

Over een aantal weken zal ik een update plaatsen over hoe de wimpers zijn bevallen!

Een nieuwe set wimper extensions kost €50,-

Xxx Isabeau

In samenwerking met NewLook4U

 

2 Reacties

 1. Bo
  25 januari 2016 / 18:01

  Doe je ook nog mascara op of zijn dat gewoon de extensions?

  • Isabeau
   Auteur
   25 januari 2016 / 19:44

   Hee, nee heb niks van mascara of iets op, dit zijn dus alleen de extensions! xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *