Outfit of the day | Flared pants

DSC_1337_

 

Hee,

Vorige week woensdag kocht ik een nieuwe broek, waar ik meteen helemaal verliefd op werd… Lees meer…

 

DSC_1365_

DSC_1328_

DSC_1327_

DSC_1400_

DSC_1405_

 

Ik kocht namelijk zwarte flared pants! Ik had deze soort broeken al voorbij zien komen op instagram, maar was nog niet helemaal overtuigd. Toen ik deze zwarte zag bij de Subdued was ik wel meteen verkocht en nam hem dus mee! Ik was vorige week woensdag namelijk in Amsterdam voor een meeting en ging daarna nog even de stad in. Ik had nog nooit wat bij de Subdued gekocht, al hebben ze daar altijd erg leuke kleding! Ik combineer de broek met een gestreept shirt (of course) en een lange, grijze blazer jas. Ook draag ik zwarte chelsea boots met een hak en mijn nieuwe sailor cap! Ook deze vind ik zo enorm tof! Om de outfit af te maken heb ik ook mijn rosé kleurige Ted Baker tas bij me. Xxx Isabeau

 

I bought some black flared pants! I already saw this kind of pants on Instagram, but wasn’t entirely convinced. When I saw this black ones at Subdued I immediately was sold and bought them. Last week I was in Amsterdam for a meeting and after that I went downtown. I never bought something at Subdued, but they always have nice clothes though. I combine this pants with a striped shirt (of course) and a long, grey blazer coat. I’m also wearing black chelsea boots with heels and my new sailor cap! I also love the cap a lot! To complete the outfit, I also have my rose gold Ted Baker bag with me. Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Pants, Subdued | Shirt, MANGO | Coat, Loavies | Shoes, Primark | Cap, H&M | Bag, Ted Baker

In samenwerking met Loavies.

6 Reacties

 1. 27 januari 2016 / 13:36

  Gave broek! 😉 En heel erg toffe tas. Nog lekker aan de pizza gezeten afgelopen zondag? x Chantal

 2. 27 januari 2016 / 15:00

  Hele gave outfit, goed gecombineerd! Het tasje shined er ook bij!

 3. 27 januari 2016 / 20:10

  hij staat je heel gaaf! voor mijzelf moet ik er nog aan wennen!

 4. Beaudine
  7 december 2016 / 21:08

  Hey! Ik wilde deze broek bestellen op de site, maar hoe vallen de maten? Ik heb normaal van Zara bijvoorbeeld 38 of 40.

  • Isabeau
   Auteur
   7 december 2016 / 21:45

   Deze is van vorig jaar van de Subdued! Hij is van strectch materiaal, dus zou de kleinste maat pakken, als je wilt dat hij strak zit! Ik draag hier een 36! XXX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *