Telefoon hoesjes Casetastic

DSC_0257

 

Hehee,

Ik ontving twee super leuke hoesjes! Vandaag vertel ik meer…

Ik mocht twee telefoon hoesje uitzoeken bij TelecomTelecom. Ik heb een Iphone 5S, en voor die telefoon was er genoeg keuze!

 

DSC_0258

DSC_0259

 

Het eerste hoesje die ik erg leuk vond en vind, is een doorschijnend hoesje, met een witte, geometrische print. Dit hoesje is helemaal mijn stijl! Ik vind hem erg mooi, doordat je het gouden erdoor heen ziet schijnen. Ook aan de voorkant ziet het er mooi een clean uit. Aan de zijkanten zijn alle knopjes ook goed beschermt.

Dit Apple Iphone 5/5S hoesje met print kost €24,95.

  

DSC_0261

DSC_0262

 

Het tweede hoesje is in dezelfde stijl als het eerste hoesje, maar dan met zwart. Ik vind het leuk om mijn hoesjes af te wisselen met lichte en donkere kleuren, en dat kan nu!

Ook dit hoesje heeft een geometrische print. De achtergrond is zwart van kleur en de print is van wit. Verder heeft deze in een paar hokjes van de print een extra print, wat het eerste hoesje niet heeft.

Ook heeft dit hoesje net als het eerste hoesje doorschijnende zijkanten, en ook de voorkant is doorschijnend, wat erg mooi is. De knopjes zijn ook beschermd.

Dit Apple Iphone 5/5S hoesje met unieke print kost €24,95.

Deze twee hoesje zijn van het merk Case-Tastic. Van dit merk zijn nog meer telefoonhoesje Iphone 5/5S met print te vinden op de site.

Last but not least, heeft TelecomTelecom ook beschermhoesjes voor Apple Iphone 6S. Dus als je nog opzoek bent naar een nieuw telefoonhoesje of een leuk cadeautje voor iemand, neem dan zeker een kijkje op de webshop!

 

DSC_0256

 

Xxx Isabeau

|| Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.telecomtelecom.nl ||

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *