Outfit of the day | trenchcoat

DSC_0124

 

Hehee,

Jammer genoeg begint het in Nederland toch echt herfst te worden, maar dat betekent niet dat we geen leuke kleding meer kunnen dragen! Lees verder…

Dit is een van mijn favoriete outfits van het moment. Lekker simpel, maar het lijkt alsof je er veel moeite en tijd in hebt gestoken.

 

DSC_0127

 

Ik wilde al een wat langere tijd een trenchcoat, echt als jas zeg maar. Maaar toen zag ik deze hangen, en vond het meteen super leuk! Deze kun je als buiten jas dragen als het een beetje frisjes is, maar in de winter is deze natuurlijk heerlijk voor binnen! Ik kocht deze, omdat ik denk dat ik deze meer aan doe dan een ‘echte’ trenchcoat.

Daaronder draag ik een wit shirt. Ik wilde graag een wit shirt hebben die niet doorscheen, en die vond ik uiteindelijk. Het model van het shirt vind ik erg mooi. Hij is hoog, en verder is het een soort vierkant shirt. Hij is niet cropped, maar wel wat korter dan een normaal shirt.

 

   DSC_0198

DSC_0199

DSC_0204

 

Als broek draag ik een zwarte skinny jeans met gaten bij de knieën.

En jawel, ik heb nieuwe schoenen! Ook deze had ik al een langere tijd op het oog, en ik vind ze helemaal geweldig! Het zijn wat nettere veterschoenen, maar door de zool worden ze stoer.

 

DSC_0185

 

Verder draag ik een nude kleurige hoed. Aan de zijkant zitten veertjes. Ik weet niet echt wat ik van de veertjes moet vinden, en twijfel om ze ervan af te knippen.

Verder draag ik een klein kettinkje. Aan het kettinkje hangt een soort rondje, die voor de helft goud is, en voor de helft wit.

 

DSC_0182

 

Xxx Isabeau

OUTFIT INFORMATIE

Trenchcoat | Bershka

Wit shirt | Zara

Zwarte skinny jeans | H&M

Veterschoenen | Primark

Hoed | Primark

Kettinkje | H&M

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *