Outfit of the day | khaki and black

DSC_0220

 

Hee!

Dit seizoen is khaki groen helemaal in! Vandaag combineer ik deze kleur in een outfit. Lees verder…

In Spanje kocht ik niet alleen dit mooie jasje, maar ook een khaki jas. Het is een wat langer model met veel details. Zo heeft hij mooie drukknopen, zakken aan de voorkant en ga zo maar door. Dit jasje ga ik zeker vaak dragen deze tijd, hij is namelijk lekker warm en zit er erg leuk uit!

 

DSC_0222

 

Daaronder draag ik een top in dezelfde kleur groen. Deze heeft een hoge hals en is van ribbel stof. Ook heeft de top streepjes van wit. Ik vind deze top echt super in combinatie met het jasje!

Als broek draag ik een zwarte skinny jeans met gaten bij de knieën.

 DSC_0246

DSC_0247

DSC_0250 

De schoenen die ik draag zijn dezelfde als in deze outfit. Ik vind ze echt super en ze lopen erg fijn!

Verder heb ik een zwarte Adidas pet op, en een klein kettinkje aan.

 

DSC_0255

 

Xxx Isabeau

PS: Ik maak kans op een Zalando Blogger Award, People’s Choise! Stemmen kan door middel van de ‘vote on me’ knop op www.byisabeau.nl, óf via de zalando site zelf, https://www.zalando.nl/blogger-awards-2015-stemmen/. Klik op ‘stem op mijn favoriet’ en voeg de URL van mijn blog in. Alvast bedankt!

OUTFIT INFORMATIE

Jasje | Pimkie

Gestreepte top | Raved Musthaves

Skinny jeans | H&M

Veterschoenen | Primark

Pet | Adidas

Kettinkje | H&M

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *