Outfit of the day | black is the new black

DSC_0242

 

Hehee,

Het is dan toch echt officieel herfst geworden in Nederland. Maar blote benen kunnen af en toe nog steeds. Lees verder… 

Een van de eerste dingen die je meteen opvalt aan deze outfit, is dat de kleding zwart/wit is. Zelf ben ik enorm fan van me kleden in deze twee kleuren, en doe het dan ook al te graag, haha! Zeker nu het weer steeds iets minder wordt, zul je me vaak zien in zwart/witte outfits.

 

DSC_0234

DSC_0236

DSC_0233

 

Ik draag een wit shirt. Dit shirt is een wat wijder shirt en is verder hoog aangesloten. Daaronder draag ik een zwarte button skirt. Deze is van ribbeltjes stof en vind ik helemaal super! Verder heeft dit rokje twee zakken aan de voorkant zitten en is het een A-lijn model.

Als vest heb ik een soort sjaal aan met arm gaten erin. Deze is zwart en super zacht. Dit is echt een kledingstuk die ik elke dag zou kunnen dragen. Hij is makkelijk te combineren en ziet er super uit bij elke outfit!

Als schoenen draag ik zwarte veterschoenen, waar ik ook helemaal fan van ben. Daarin heb ik witte sokken aan met een gerafeld randje. Ook draag ik een zwarte hoed.

En last but not least, het enige niet zwart/wit item in deze outfit, de tas! Deze super mooie leren tas is van Paul’s Boutique. Het is de Exclusive Bloggers Bag, die grijs van kleur is van buiten, en binnen in een randje geel heeft. Deze tas heeft echt een perfect formaat!

 DSC_0260

DSC_0430

 

Aan de tas hangt een fluffy sleutelhanger in het lichtgrijs. Deze is echt zooo super zacht! De sleutelhanger komt van de webshop Floradise. Een super leuke webshop, waar ze in totaal wel 6 verschillende kleuren fluffy pompom sleutelhangers hebben! Super leuk voor aan je tas, je sleutels, of om cadeau te geven aan iemand anders!

Xxx Isabeau

|| Deze blogpost is in samenwerking met www.floradise.nl en Paul’s Boutique ||

OUTFIT INFORMATIE

Wit shirt | Zara

Zwarte button skirt | Primark

Zwarte sjaal/vest | Primark

Zwarte veterschoenen | Primark

Witte sokken | Primark

Zwarte hoed | Uit Londen

Grijze, leren tas | Paul’s Boutique

Fluffy sleutelhanger | Floradise

 

6 Reacties

 1. Fee
  23 september 2015 / 15:44

  Wauw heel mooi! Mag ik vragen welke camera en lens je gebruikt? (:

  • Isabeau
   Auteur
   23 september 2015 / 16:10

   Ik heb de Nikon D3200 met de standaard 18-55mm lens!

 2. 23 september 2015 / 16:37

  Wat een onwijs leuke outfit, ik ben verliefd op elk item die je draagt haha!<3
  X Emma

 3. 23 september 2015 / 19:06

  Dat rokje is zoo leuk! En van de Primark, daar moet ik ook maar eens heen binnenkort hahaa:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *