SEOUL | HOTSPOT HELLO KITTY CAFÉ

 

In Seoul bezocht ik het Hello Kitty Café! Lees verder…

In deze blogpost kon je al wat foto’s zien van het Hello Kitty Café, maar vandaag vertel ik je uitgebreid over de hotspot!

In heel Seoul waren er erg veel verschillende thema cafés te vinden. Dat is ook echt een ding daar. Zo waren er onder andere een Poop Café, een wasberencafé, een geitencafé en dus ook een café met als thema Hello Kitty. Alles, maar dan ook alles was roze! Zowel de entree, als het gebouw zelf, als de binnenkant, zo tof!

Het is een dessert café, dus je kunt daar taartjes, ijs, koeken en warme/koude drankjes kopen. En ook deze zijn natuurlijk allemaal in het thema van Hello Kitty! Zo zijn de taartjes in de vorm van Hello Kitty, en bijvoorbeeld op de warme chocomelk die ik had, was ook met cacao het hoofdje van Hello Kitty erop gestrooid. Ook zat er bij het café een giftshop, met allemaal items van, je raad het al, Hello Kitty!

 

 

Het was echt een hele toffe ervaring om zoiets mee te maken, het is zo overweldigend, hysterisch en uitbundig, dat kennen we niet hier in Nederland. Als je er toevallig binnenkort naar toe gaat, is het zeker een aanrader om deze op de to do lijstje te zetten, echt een hele gave experience!

Xxx Isabeau

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *