OUTFIT OF THE DAY | STAR JACKET

 

In deze outfit combineer ik eigenlijk al mijn favorieten items van dit moment! Lees verder…

 

 

In deze outfit combineer ik eigenlijk al mijn favorieten items van dit moment! Ik draag hier namelijk mijn shirt van GANNI, die je in deze blogpost ook al voorbij zag komen. Hierop staat een print van een frietbakje, met daarop ‘Rocket Fries’, love it! 

Daaroverheen heb ik een nieuw jasje aan, een zwart leren jasje met sterrenprint. Ik hou erg van sterrenprint. Ik heb hier ook een armbandje en een ring aan met een ster, én een ketting met mijn sterrenbeeld! Dit jasje vind ik echt super, en ook heel leuk om te combineren. Dat geeft je outfit dat nét wat extra’s! Ook vind ik het erg leuk om prints met prints te combineren, wat ik hier ook heb gedaan.

De broek die ik draag is een zwarte wijde broek, met aan de zijkant een witte en rode streep. Als laatste draag ik hier mijn geliefde rode tasje en mijn witte sneakers met klitteband.

Wat vind jij van deze outfit?

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Shirt, GANNI | Jacket, LEUQ | Trousers, MANGO | Sneakers, DIESEL | Bag, ZARA

6 Reacties

 1. 1 maart 2017 / 14:03

  I said it once & I’ll say it again: ik moet dit shirt hoor.

  • Isabeau
   Auteur
   1 maart 2017 / 14:10

   Jaa hij is zo leuk he! En ook goede kwaliteit! Ik zou zeggen, go get it girl! xxx

   • 9 maart 2017 / 14:53

    Hij is zeker gaaf, waar heb je hem vandaan? Driss

    • Isabeau
     Auteur
     9 maart 2017 / 17:57

     Staat onderaan! Het shirt is van GANNI en het jasje is van LEUQ! xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *