TRAVEL | A DAY IN ANTWERP

 

Vorige week ging ik een dagje naar Antwerpen! Lees verder….

 

 

Afgelopen donderdag was ik met een aantal vriendinnen naar Antwerpen! Vanaf mijn huis is dat ongeveer anderhalf uur met de trein, het is zelf nog dichterbij dan naar Amsterdam! En omdat ik daar veel te weinig gebruik van maak, was het weer eens tijd om daar naar toe te gaan! Het was echt wel een lange tijd geleden dat ik daar was geweest, dus ik had er zo veel zin in!

Van te voren hadden we al een aantal hotspots opgezocht, waar we naar toe wilde. Uiteindelijk zijn we er maar naar een paar geweest, dus we moeten snel eens weer terug, want er zijn daar zoveel leuke plekjes! Zowel om te eten, als architectuur, om mooie foto’s te maken. Hier boven zie je de MAS. We zijn daar naar het dak gegaan, waar je een panoramazicht hebt en je zo over de hele stad kan uitkijken, zo tof!

Hieronder zie je het tentje waar we zijn gaan lunchen. Hier hadden ze als concept dat je alles deelt. Zo bestel je dus een aantal pizza’s die je samen opeet!

 

 

 

Ook wilde we graag naar deze brug om een aantal foto’s te maken, en het waaide zo hard, haha! We hebben verder veel rondgelopen, gegeten en gedronken en wat winkeltjes bezocht. Ik heb die dag niets gekocht (whaat) dus geen shoplog deze keer ;)!

 

 

Xxx Isabeau

1 Reactie

  1. 12 maart 2017 / 22:19

    Hele leuke foto’s! Ik was in november in Antwerpen, zo’n fijne stad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *