WISHLIST | ROMWE

 

Vandaag staat er een wishlist online! Enjoy! Lees verder…

 

Meestal plaats ik drie keer per week een blogpost, maar de afgelopen week / anderhalve week niet. Dit komt omdat ik druk ben met leren van tentamens en hertentamens. Volgende week zijn deze voorbij en kun je weer drie keer per week een leuke post verwachten! En wel van mijn volgende reis! Na de tentamenweek ga ik namelijk op studiereis naar Seoul in Zuid-Korea! Ik heb daar echt heel veel zin in! We gaan 10 dagen! Je kunt dan dus toffe hotspot post, outfit look en andere foto’s verwachten én ik ben ook van plan om een of meerdere sfeer video’s te gaan maken van reis. Het is natuurlijk een land waar je niet zo snel komt maar waar wel hele toffe dingen te beleven zijn!

Om me voor te bereiden op de reis ben ik opzoek gegaan naar leuke items om mee te nemen. Omdat het daar overdag tot zo’n 15 graden wordt, maar ’s nachts kan vriezen, zijn laagjes het handigste. Daarom heb ik vijf hele leuke truien uitgezocht en op mijn wislist gezet!

De eerste trui (links onderin) vind ik echt ge-wel-dig! Ik hou wel van een beetje gekkigheid in kleding verwerkt! De trui is zwart en heeft oogjes, met furry eyebrows. Zo leuk vind ik deze!
Bestel hem hier

 

Daarna een licht roze trui met ruffles. Omdat het nu echt lente begint te worden (jeej!) vind ik het leuk om weer wat meer kleur te dragen en dan vooral pastel tinten. Voor deze lente vind ik de kleuren roze, lila en babyblauw echt helemaal top, daarom ook deze trui.
Bestel hem hier

 

Ook deze roze trui vind ik zo tof! De kleur maakt het toch wat meer lente, maar door de col die de trui heeft blijf je wel lekker warm, zeker daar in de ochtend en avond is dat echt nodig!
Bestel hem hier

 

Dan de trui met de dino. Dit vind ik echt een perfecte trui om aan te doen in het vliegtuig. Het is lang vliegen naar Seoul, en we maken een overstap in Helsinki (hoe leuk!?), dus een lekkere warme trui kan ik dan zeker gebruiken!
Bestel hem hier

 

Last but not Least deze lichtblauwe/grijze trui. Deze lijkt me ook echt heerlijk zitten en ziet er wat meer sportief/chic uit, maar dat ligt er natuurlijk aan hoe je hem combineert!
Bestel hem hier.

 

En wat het allerleukste is aan deze truien, is dat ze heel erg betaalbaar zijn, dus super om ‘erbij’ te hebben!

De komende twee/drie weken zullen er dus nog posts uit Nederland voorbij komen, maar daarna heel wat leuks over mijn reis naar Zuid-Korea!

Xxx Isabeau

1 Reactie

  1. 14 maart 2017 / 22:59

    Ik vind die roze trui met col héél tof, maar heb inmiddels alweer twee roze truien in m’n kast liggen. Hoezo shopaholic 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *