FAVORIETE LENTEPARFUMS

 

Vandaag laat ik je mijn favoriete parfums zien! Lees verder…

 

Het is al weer meer dan een jaar geleden dat ik mijn top 5 parfums van dat moment heb laten zien (lees hem hier). In het afgelopen jaar heb ik weer aantal nieuwe geurtjes aangeschaft of gekregen en vier hiervan zijn zeker mijn favorieten!

 

Het eerste geurtje is van Jo Malone met de geur Peony & Blush Suède. Dit ook meteen mijn nummer 1! Deze ruikt echt zo lekker! Ik houd niet van (mier)zoete geuren en deze is dat dus ook niet, eigenlijk alle geuren zijn wat meer ‘houtachtig’/’nootachtig’, love it!

 

 

Deze parfum heb je al voorbij zien komen in deze blogpost. Deze ruikt erg fris en is dan ook echt een perfecte lentegeur!

 

 

Deze geur is voor mij echt de ultieme zomergeur. Hij ruikt echt naar vakantie en zon haha! Ik kocht deze vorig jaar bij Kiko, en helaas is het een limited edition. Ik hoop dat ze hem terug in het assortiment plaatsen, want hij rookt zo heerlijk!!

 

 

De laatste is ook van Jo Malone en is de geur Wood Sage & Sea Salt. Deze ruikt ook heerlijk! Ik vind het ook erg fijn om beide Jo Malone parfums tegelijk op te doen. Zo ontstaat er een unieke geur!

 

Wat is jou favoriete parfum?

Xxx Isabeau

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *