OUTFIT OF THE DAY | CALVIN KLEIN SNEAKERS

 

Er staat een outfit online! Lees verder

 

De laatste tijd ben ik echt gek op het mixen en matchen van verschillende prints. In deze outfit draag ik een gestreepte broek, die ik al een tijdje heb maar de laatste tijd niet meer zo vaak draag. Vorige winter heb ik deze broek erg vaak gedragen en heb hem nu een beetje ‘herondekt’ in mijn kast.

Ik combineer de broek met een wit shirt met een logo erop en mijn geliefde jasje van KENZO X H&M. Ik vind dit samen zo ontzettend tof staan! De pet en het tasje maken de look echt af, en zijn ook in dezelfde soort kleuren als de rest van de outfit.

Verder draag ik hier mijn nieuwe sneakers. Hoé tof zijn deze?! Het zijn zwarte lage slip ons met een plateau en aan de bovenkant zit een elastiekenband met daarop Calvin Klein. Ze zijn van echt leer en lopen daardoor erg fijn! Deze schoenen zijn natuurlijk eindeloos te combineren en ik vind ze voor nu, nu het zo net lente wordt echt top! Ook in de zomer zullen deze heel leuk staan onder een short. Andere toffe sneakers van nelson.nl vind je hier.

 

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Sneakers, CALVIN KLEIN via NELSON | Trousers, SELECTED FEMME | Shirt, LEVI’S | Jacket, HM x KENZO | Hat, H&M | Bag, ZARA

2 Reacties

  1. 22 maart 2017 / 18:27

    Gek op dat jasje! Ik moet me ook nog eens wagen aan het combineren van verschillende prints!

  2. Josine
    22 maart 2017 / 23:15

    Wat een ontzettend toffe look #inspratie
    Leuk he, een kledingstuk herontdekken in je kast, altijd zo fijn! Liefs, Josine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *