SEOUL | I AM BACK!

 

Afgelopen vrijdagavond kwam ik terug uit Seoul, Zuid Korea! Lees verder…

De afgelopen week ben ik naar Seoul geweest als studiereis. Ik heb hier zoveel leuke dingen gedaan en vooral veel rondgelopen om zoveel mogelijk te bekijken en beleven! Ik zou als je de mogelijkheid hebt je ook zeker aanraden om eens naar Seoul te gaan! De komende weken zullen er dan ook een aantal blogpost online komen waarin ik vertel wat ik allemaal heb gedaan, hotspots en laat ik outfit zien die ik droeg. En hoe leuk, in de tijd dat ik daar was, was ook Seoul FashionWeek en barste de stad van fashionable people!

In deze blogpost laat ik je alvast een sneakpeek zien van de foto’s die ik heb gemaakt, en in de blogpost van dinsdag laat ik je foto’s zien en vertel ik wat ik de eerste drie dagen heb gedaan. Dit vond ik echt de leukste dagen dus stay tuned!

Vergeet me vooral niet te volgen op instagram: @isabeauvanmaastricht om geen enkele foto te missen!

 

 

Xxx Isabeau

2 Reacties

  1. 2 april 2017 / 16:25

    Zo onwijs leuk! Ben erg benieuwd naar wat je allemaal gedaan hebt 🙂 De eerste foto’s zien er al tof uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *