OUTFIT OF THE DAY | OVERSIZED CHIC IN MARRAKECH

 

Oversized look in Marrakech. Lees verder…

 

Ik hou erg van de ‘oversized look’. In deze outfit combineer ik een blazer van Max Mara die ik een aantal maanden geleden vond bij een kringloopwinkel. Deze blazer is van linnen, waardoor hij lekker luchtig is. Ik ben de laatste tijd erg fan van beige tinten, zeker in combinatie met wit en donkerblauw.

Daarom combineer ik de blazer ook met mijn Vivienne Westwood shirt, die je al voorbij hebt zien komen in deze outfit post. Ook draag ik een nieuwe favoriete broek. Deze witte jeans heeft een smalle taille met een strik en uitlopende pijpen. Ik vind dit altijd een heel fijn lookje en ik heb hierdoor ook veel broeken die deze cut hebben.

Verder combineer ik in deze outfit mijn lievelings zwarte heuptas, gouden sneakers, een bruine cat eye zonnebril en gouden sieraden.

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Blazer, Max Mara Weekend | Shirt, Vivienne Westwood | Jeans, Chiquelle | Sneakers, NIKE | Bag, royal republic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *