OUTFIT OF THE DAY | DREAMY STREETS OF MARRAKECH

 

Dreamy streets in Marrakech. Lees verder…

 

 

Als je me al wat langer volgt, weet je dat ik fan ben van vintagewinkels en outlets, omdat ik erg hou van het ‘schatzoeken’ aspect. Opzoek gaan dat dat échte pareltje. Zo vond ik even geleden dit Vivienne Westwood shirt bij TKmaxx, een van mijn favoriete winkels. Het is een simpel donker blauw shirt met een klein logo erop, waardoor deze erg draagbaar is.

Ik combineer het shirt met een panterprint rok van Chiquelle. Ik kwam laatst in aanraking met deze webshop en ik ben erg enthousiast over de items die ze hebben! Ik mocht een aantal dingen uitzoeken, dus ook deze rok. De rok is gemaakt van een mooi flowy materiaal.

Hiernaast draag ik mijn gouden nike air max, een bruine zonnebril, gouden sieraden en een mooie indigo blauwe tas!

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Shirt, Vivienne Westwood | Skirt, Chiquelle | Sneakers, NIKE | Bag, Heartwear

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *