OUTFIT OF THE DAY | ORANGE DRESS, COLORFUL BAG, AND THE PERFECT SNEAKER

Orange dress, colorful bags, and the perfect sneaker. Lees verder…

 

 

De afgelopen tijd ben ik helemaal into de lange jurken, en dit exemplaar is een van mijn favorieten! Deze lange oranje jurk is eigenlijk een pyjama van DKNY, maar ik draag de jurk gewoon voor overdag, gecombineerd met deze toffe riem.

Verder heb ik een van mijn favoriete zomertassen gecombineerd in deze outfit, namelijk deze strandtas van stro met verschillende gekleurde pompoms. Hier past erg veel in en is daarom perfect voor een dagje strand of picknicken in het park.

Naast deze items draag ik ook nog een leuke gekleurde haarband, gouden sieraden, mijn favoriete zonnebril van KOMONO en mijn gouden nike airmax ’97.

Zoals je wel ziet in al mijn ‘outfit of the day’s’ hou ik erg van sneakers en draag ik ook bijna alleen maar sneakers. Naast Nike vind ik ook Adidas een top merk voor sneakers. Ik wil heel graag een nieuw wit paar sneakers kopen en heb ik mijn oog laten vallen op Adidas Stan Smith sneakers . Dit model is mooi minimalistisch en daardoor ook makkelijk te combineren met verschillende outfits! Ze zijn perfect voor een dagje naar de stad, om op vakantie mee langs de boulevard te lopen en ergens wat te eten én ze zijn geschikt voor een festival outfit!
Toen ik hiernaar online aan het zoeken was kwam ik langs de zoekmachine Sport Showroom en deze site wilde ik even met jullie delen! Alle webshops zitten hier bijelkaar in een showroom, waardoor alles gemakkelijk op een plek te vinden is, en hoé mooi is trouwens het webdesign?! Bij Sport Showroom hebben ze een groot aanbod aan schoenen en andere sportwear. Wat ik ook een pré vind aan deze shop is dat het genderneutraal is en er geen onderscheidt wordt gemaakt tussen mannen en vrouwen sneakers en trainingspakken. Ikzelf vind namelijk dat zeker sneakers sowieso al genderneutraal zijn en ik het altijd erg onlogisch vind als precies dezelfde sneaker zowel aan de mannenafdeling van een winkel als op de vrouwenafdeling staat.

 

Hou jij ook van sneakers? En wat vind je van de Adidas Stan Smith sneakers? Let me know!

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Dress, DKNY | Belt, MANGO | Bag,  MaisonLab | Sunglasses, KOMONO | Headband, ZARA | Sneakers, NIKE

 

Deze blogpost is in samenwerking met sportshowroom.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *