OUTFIT OF THE DAY | FLOWY DRESSES AND BEAUTIFUL HEELS

 

Flowy dress and beautiful heels.. Lees verder…

 

 

Toen ik afgelopen weekend door Parijs wandelen kwam ik langs een klein boetiekje met handmade kleding met geweldige prints. Toen ik dit model jurk zag, was ik meteen verkocht! Zeker de onderkant vind ik zo tof! De split maakt het helemaal af. De print is zwart met blauwe stippen met een paars randje eromheen. Ik ben echt zo blij met deze jurk én omdat deze jurk uit een klein boetiekje komt, is het heel uniek!

Ik combineer deze geweldige jurk met mijn nieuwe favoriete schoenen! Ik was al een tijdje opzoek naar een zwarte open schoen met een hak, die makkelijk liepen en er minimalistisch uitzien. Deze zijn perfect! Deze hakken zijn te combineren met zowel jurken, rokken maar ook met een broek. Ze lopen erg fijn doordat er aan de binnenkant elastiek zit, waardoor het leer niet in je voet snijdt en je er goed op kan lopen.

Ik vond deze schoenen op Sacha, waar nog meer toffe, zomerse sandalen te vinden zijn. Hier is ook het enkelbandje van die ik draag. Ik vind enkelbandjes er altijd zo mooi en chique uitzien! Enkelbandjes zijn ook erg geschikt voor het festival seizoen om je festival outfit helemaal af te maken!

Verder draag ik gouden sieraden, mijn favoriete tasje en mijn nieuwe zonnebril!

 

 

Wat vind jij van deze jurk en schoenen? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Dress, Boutique in Paris | Sunglasses, Primark | Shoes, SACHA | Ankle band, SACHA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *