OUTFIT OF THE DAY | YELLOW AND BLUE FESTIVAL VIBES

 

Festival ready! Lees verder…

 

 

Het festival seizoen is nu echt begonnen! Ook al ga ik dit jaar niet naar een festival, vind ik festival outfits wel super tof! Deze gele two-piece is perfect voor het festivalseizoen! Hoe mooi is deze kleur?! De set bestaat uit een high-waisted flaired broek en een crop- top met een vierkante hals.

Ik combineer de set met een lange, blauwe jas. Hoe mooi staan deze kleuren bij elkaar en hoé perfect staan deze kleuren bij deze streetart?! Verder draag ik mijn nieuwe zonnebril, met een zwart montuur en gele glazen.

Ook draag ik hele toffe sneakers. Deze sneakers hebben verschillende kleuren, perfect dus voor colourblock foto’s! Deze ga je dan ook vast zeker vaker voorbij zien komen op mijn blog en Instagram.

 

 

Wat vind jij van deze outfit? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Two piece, Elise Store | Sneakers, Elise Store | Sunglasses, Elise Store | Coat, Monki

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *