OUTFIT OF THE DAY | SUMMER IN THE CITY

 

Summer in the city! Lees verder…

 

 

Even geleden ontving ik een heel tof pakket van Maison Lab met daarin super leuke items, waaronder deze jumpsuit en deze kleurrijke sandalen!

Deze jumpsuit is donkerblauw met witte strepen en zó zacht! De jumpsuit is erg stretchy, waardoor het voelt alsof je in je pyjama loopt,  what the best thing ever is, haha! Ik hou sowieso erg van jumpsuits, want je ziet er meteen gekleed uit met weinig moeite.

Ik combineer de jumpsuit met deze kleurrijke sandalen met pompoms. De sandalen zijn geel, paars en roze. Hoe leuk is deze kleurencombinatie!? Deze kleuren combineer ik met de zonnebril en de tas die ik draag.

De zonnebril is echt een eyecatcher, en deze was maar drie euro bij Primark, dus neem daar zeker een kijkje als je daar in de buurt bent. Het tasje dat ik draag is mijn geliefde Ted Baker tas die aan de ene kant rosé-goud is en aan de andere kant licht roze, wat terug komt in de sandalen. Verder draag ik verschillende gouden sieraden.

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Jumpsuit, Vila via MaisonLab | Sandals, Vero Moda via MaisonLab | Bag, Ted Baker | Sunglasses, Primark

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *