OUTFIT OF THE DAY | COLOUR BLOCK BAG

 

Vandaag laat ik je een nieuwe outfit of the day zien met mijn nieuwe tas! Lees verder…

 

 

Elke dag als ik naar mijn werk liep in Parijs kwam ik langs dit klooster en ik wist meteen dat ik hier een toffe outfit of the day wilde maken!

Ik combineer in deze outift de kleuren lichtblauw en oranje, wat ik een super toffe kleuren combinatie vind! Ook in combinatie met wit vind ik het helemaal geweldig! Het blousje dat ik draag kocht ik bij mijn favorietje vintage winkel in Parijs voor maar €3(?!), hoe tof!

De schoenen die ik draag zijn witte platform sneakers. Ik krijg hier helemaal Spice Girl vibes van! Deze ga je zeker vaker voorbij zien komen op mijn blog en Instagram!

Verder combineer ik in deze outfit of the day een nieuwe tas van Bold Banana. Deze rugzak is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook nog eens erg handig. Hij is erg stevig en gemaakt van waterafstotend polyester, wat super fijn is met het Nederlandse weer! Binnen in de tas zitten verschillende vakjes voor je spullen én er zit ook een vak in voor je laptop, wat ik persoonlijk super handig vind! Ook zit er een speciaal vak in voor een flesje water.

Het leuke aan deze tas is dat je de straps kan verwisselen! Zo heb ik er nu zwarte straps op, maar ik heb ook nog beige straps, hoe tof! Je kunt dus deze tas dus helemaal zelf cosumizen door telkens de straps te verwisselen waardoor de tas super uniek word.

I love it! Wat vind jij van deze tas? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Blouse, vintage | Pants, Karen Millen | Sneakers, Sacha | Sunglasses, Primark | Bag, Bold Banana

Deze blogpost is in samenwerking met Bold Banana

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *