NEW IN | WATERPROOF BLUETOOTH BOX

 

Een tijdje geleden ontving ik een bluetooth speaker en vandaag review ik hem voor je! Lees verder…

 

Ik was al een hele tijd opzoek naar een fijne speaker die zowel een bluetooth functie had, waterdicht was en bovenal een goede geluidskwaliteit had. Bluetoothspeakercenter benaderde me en ik was meteen enthiousiast! Toen ik op zoek ging naar mijn perfecte speaker vond ik het’totaal vermogen’ het belangrijkste. Ook keek ik bij elke speakers naar de accuduur.

Uiteindelijk kwam ik bij de speaker ‘Remax’ uit. Deze speaker heeft een totaal vermogen van 16W, is spatwaterdicht en een draadloos bereik van 10 meter.

Verder vind ik ook het formaat erg fijn. Hij is makkelijk mee te nemen én heeft een lange accuduur, namelijk 8 uur.

Ik gebruik de speaker elke dag en ik ben er echt super tevreden over! Nu het ook heerlijk weer is buiten, is deze speaker ook helemaal top om mee te nemen naar het park, strand of vrienden, om gezellig wat te drinken en te barbequen onder genot van top muziek!

Natuurlijk heeft bluetoothspeakercenter een groot assortiment speakers, waardoor jouw perfecte speaker er sowieso bij zit!

 

 

 

Maak jij vaak gebruik van een (bluetooth) speaker? Let me know!

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS ITEM

Remax waterbestendige bluetooth speaker – zwart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *