DETAILS OF THE DAY | BACH BABY

 

Details, details, details. Lees verder…

 

 

Hoe tof is dit shirt?! Ik hou tegenwoordig heel erg van deze tekenstijl en toen ik deze in de winkel zag liggen wilde ik hem meteen heel graag hebben! Ook de kleuren van de shirt spreken me heel erg aan en zijn echte ‘Isabeau kleuren’ haha! Ik combineer het shirt met mijn (nep) leren culotte die ik vorig jaar kocht en heel erg veel draag. Daarnaast combineer ik het met een aantal sieraden en accessoires.

Ten eerste mijn nieuwe favoriete oorbellen. Deze oorbellen zijn roze met baluw, wit en bamboo en I love it! Ik draag lipstick in precies dezelfde kleur als de oorbellen (Maybelinne   ) en ik vind die combinatie zo leuk! Verder draag ik twee gouden kettingen met een vintage look en mijn nieuwe favoriete gouden horloge van Komono. Ook de roze zonnebril die ik draag is van Komono en ook met die ben ik zo blij, want wat is leuker dan het leven zien door een roze bril, haha! Last but not least draag ik mijn go-to zwarte tasje.

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Shirt, Zara | Culotte, Mango |  Earrings, Zara | Sunglasses, Komono | Watch, Komono | Bag, Royal Republiq

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *