OUTFIT OF THE DAY | MARRAKECH IN PARIS

 

Vandaag laat ik je mijn nieuwe favoriete jumpsuit zien! Lees verder…

 

 

Toen ik deze jumpsuit online zag bij asos, vond ik hem meteen al zoo leuk! Hij is heel mooi wit met zwarte embroidery. De jumpsuit is heerlijke flowy en van een fijne stof gemaakt waardoor hij erg luchtig is. Wat ook heel erg fijn is, is dat hij helemaal niet doorschijnt! Ik kan niet wachten om dit item vaker te dragen en ik zie het al helemaal voor me hoe ik hem tijdens een frissere zomerse avond ga dragen!

Ik combineer de jumpsuit met espradrilles met een soort denim look die ik scoorde bij de supermarkt. Ik ben heel erg van fan van espradrilles en toen ik in mijn local Franse supermarkt deze zag liggen nam ik ze meteen mee! Ik kocht ook nog een paar in een beige kleur.

Verder draag ik gouden sieraden, mijn lievelings zonnebril en mijn leren heuptasje, die ik als schoudertas draag.

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Jumpsuit, Free People | Espadrilles, local supermarket | Sunglasses, Komono | Bag, Royal Republiq | Watch, Komono | Necklaces, My Jewellery

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *