OUTFIT OF THE DAY | GOLDEN GIRL

 

It’s all about the gold. Lees verder

 

 

Toen het weer nog wat slechter was in Parijs, ging ik elk weekend vintage shoppen en struinde ik het internet af voor de leukste adresjes. Een van mijn favoriete vondsten is deze blouse. Ik was al een tijdje op zoek naar de perfecte gouden blouse, en tijdens mijn vintage tripjes had ik hiervoor ook al twee andere zijden gouden bloesjes gekocht, die toen ik thuis kwam toch niet zo goud waren als in de winkel leek. Uiteindelijk vond ik deze blouse, voor jawel, maar €5,-. Deze blouse heeft ook een centuur, die ik aan de achterkant geknoopt heb. Verder heb ik de blouse zelf ook opgeknoopt aan de voorkant.

Ik combineer deze gouden blouse met een creme broek die ik onlangs in de online outlet van Sandro Paris (tip!) kocht. Ik hou erg van het merk Sandro en ik hem naast deze broek ook nog drie andere broeken en vier t shirts van het merk.
Op deze broek draag ik een zwarte riem met een gouden gesp.

Daarnaast draag ik mijn geliefde gouden nike air max, gouden kettingen en ringen, donkergroene oorbellen en een bruine zonnebril.

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Blouse, Vintage | Trousers, Sandro Paris | Sneakers, Nike | Sunglasses, Komono | Bag, Royal Republiq | Earrings, Mango | Necklaces, My Jewellery

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *