OUTFIT OF THE DAY | LEMON DRESS AT JARDIN DES PLANTES

 

Chilling in my lemon dress under the palm trees…   Lees verder…

 

 

Vorig jaar had ik deze prachtige jurk al op het oog, maar vond hem toen te duur. Begin dit jaar zag ik hem weer, maar dan dik afgeprijsd! Ik bestelde de jurk en nu is eindelijk de tijd aangebroken dat ik hem kan dragen!

De laatste tijd ben ik erg fan geworden van jurken en dan vooral lange, zwierige jurken. Een andere zwierige jurk heb je al voorbij zien komen in deze outfit of the day.

Deze jurk heeft wijd uitlopende mouwen met een split, en ook in de rok zit aan beiden kanten een split. De print van de jurk vind ik wel het allerleukste. De citroenen zijn super vrolijk en zomers, I love it!

Verder draag ik handgemaakte Marrokaanse slippers gemaakt met indigo uit India en mijn geliefde goudkleurige sieraden.

 

 

 

 

Wat vind jij van deze print?

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Dress, ASOS | Shoes, HeartWear | Bag, Royal Republiq | Jewellery, My Jewellery, KOMONO, Vintage, Melano

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *