Outfit of the day, khaki gilet

DSC_1411

 

Hehee,

In de outfit van vandaag combineer ik het pronkstuk van mijn shop tripje naar Londen! Lees verder…

Het is namelijk een army green, lang gilet/jasje zonder mouwen. Ik zag hem hangen bij de winkel Miss Selfridge, en vond hem meteen super gaaf! De winkel zelf was trouwens ook echt heel erg leuk. Ook al was het wat meer aan de prijzige kant, ze hadden er hele mooie items, die je nog voor jaren kan dragen.

Het lange gilet komt tot ongeveer knie hoogte en heeft aan de allebei de kanten een soort van split. Ook zat er een centuur bij. Ik vind hem erg mooi vallen en het ziet er erg chic uit, maar je kunt hem ook heel stoer combineren.

 

DSC_1418

 

Hier heb ik het gilet gecombineerd met een zwarte croptop, en een zwarte high waisted midi rok. Op de top draag ik een layer necklace, die je hier al een keer voorbij hebt zien komen. Die geeft een mooie touch aan de outfit. Verder draag ik op mijn hoofd een zwarte zonnebril, met gouden details.

 

DSC_1450

 

Als schoenen heb ik een keer iets anders aan dan normaal. Ik heb namelijk mijn cut-out boots aan, maar nu met sokken erin. Het zijn witte sokken met een randje met franjes eraan. Het heeft iets weg van de witte sokken in sandalen, maar nu in een nieuw jasje. Deze trend zag je ook veel in Londen, en vond het leuk om het een keer uit te proberen, toch een keertje iets anders!

 

DSC_1439 DSC_1441

 

Verder heb ik de tas van Paul’s Boutqiue London bij me. Door de kleur past hij erg goed bij bijna elke outfit, en geeft de outfit toch wat extra’s!

Xxx Isabeau

OUTFIT INFORMATIE

Khaki groen gilet: Miss Selfridge 

Zwarte croptop: H&M

High waisted midi skirt zwart: Forever21

Layer Necklace: Floradise

Zonnebril: CheapAss Zonnebrillen

Cut out boots: Sacha

Sokken: Primark

Tas: Paul’s Boutique London

2 Reacties

  1. 10 juni 2015 / 11:57

    Oh wauw, deze outfit vind ik héél mooi. Prachtige gilet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *