Outfit of the day,White, grey & blue

DSC_1469

Hehee,

Daar ben ik weer! Vandaag staat er weer een nieuwe outfit of the day voor je klaar! Lees verder…

Als je mijn blog al wat langer volgt, weet je dat ik erg gek ben op de kleur blauw. Ook deze keer combineer ik deze kleur in een outfit.

Voor deze keer wilde ik een sportieve outfit. Als eerste heb ik een wit met blauw gestreepte croptop aan, met een hoge hals. Dit shirt is een van mijn favorieten! Daaronder draag ik een A-lijn, grijs rokje. De combinatie met het rokje en het shirt vind ik erg leuk!

Als schoenen draag ik mijn grijze Nike Roshe Run’s. Zo komt de grijze kleur van het rokje terug in de schoenen.

 

DSC_1461 DSC_1465 DSC_1466  

 

Ook heb ik nog een pet op. Deze had ik al in het zwart, maar nu dus ook in het blauw! Ik vind deze kleur erg mooi, en hij past precies bij mijn shirt!

Ook heb ik een mooie, witte tas bij me. Deze tas is van het merk Bench. Het formaat is echt perfect, zo past er zowel een flesje water, als een portemonnee en een zonnebril in! Het voorvak zelf is ook een portemonnee van zichzelf. Super handig! De witte kleur maakt de tas helemaal perfect voor de zomer!

 

DSC_1485

DSC_1440

 

De blauwe pet van Adidas, en de witte tas van Bench komen via de webshop Def-Shop. Een webshop waar je veel verschillende dingen kunt vinden zoals streetstyle, maar ook sportkleding. Schoenen, broeken, shirt, tops, alles kun je er vinden! Ook hebben ze een groot aanbod aan petten. Ben je dus opzoek naar leuke kleding voor normaal of om in te sporten, neem dan zeker een kijkje!

Xxx Isabeau

 

OUTFIT INFORMATIE

Gestreepte croptop | Zara

Grijze rok | H&M

Sneakers | Nike Roshe Run

Blauwe pet Adidas | Def-Shop

Witte tas Bench | Def-Shop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *