home decoration inspiration #2

PicMonkey Collage1

 

Hee!

Een tijdje geleden had ik een home decoration inspiration post, die goed in de smaak was gevallen! Lees verder…

Vorige keer had ik verschillende items, maar nu heeft deze post een thema, namelijk kussens!

Kussens zijn niet te missen in een huishouden, en maakt niet alleen een huis stuk gezelliger, maar ook een stuk comfortabeler!

Een site waar ze een groot aanbod hebben aan kussens, is kussen.nl. Je kunt er verschillende kussens vinden, zoals sierkussens, hoofdkussens, kinderkussens en ga zo maar door. Ik zet vier leuke sierkussens op een rijtje, die ook nog eens leuk bij elkaar passen!

 

liempde-sierkussen-45x45-cm-koper

 

De eerste sprong er bij mij meteen uit toen ik op de site ging kijken. Het is een kussen met een hoes van koper metallic. Zoals je in de vorige inspiratie post kon lezen, ben ik erg fan van deze trend. Het kussen is een echte eye-catcher en zowel te combineren met zomerse kleurtjes, zoals pasteltinten, als met winterse, donkere kleuren. Het kussen kost €27,95 en koop je hier.

 

mathe-sierkussen-45x45-cm-mint

 

Het volgende kussen is een wit kussen met een print erop. Het lijkt op een soort olieverf, in de kleur mint/blauw. Deze deed me een beetje denken aan marmer print, wat ik erg mooi vind! Dit kussen kost €20,95 en koop je hier.

 

depere-sierkussen-45x45-cm-blauw

 

Een kussen die mooi bij het vorige kussen past, is deze. Ook deze is mint/blauw. Hij heeft een soort van schubjes. Dit kussen kun je ook eindeloos combineren, doordat een effen kleur heeft. Het kussen kost €18,95 en koop je hier.

 

shannon-sierkussen-45x45-cm-wit

 

Het laatste kussen is helemaal wit. Daardoor passen alle vier de kussen bij elkaar. Ook vind ik het altijd erg leuk als alle kussens een ander structuur zijn, of van een ander soort materiaal zijn gemaakt. Dat geeft een speels effect. Dit kussen kost €23,95 en koop je hier.

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.kussen.nl

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *