Sport outfit of the day + kortingscode

DSC_1441

 

Hee!

Vandaag een ander soort outfit of the day. Lees verder…

Ondanks dat ik veel sport, en dat super leuk vind om te doen, heb ik eigenlijk nog nooit een sport outfit of the day gedaan. Aan sport deed ik eerst aan hockey, maar daar stop ik mee. Verder loop ik hard, doe aan XCO en soms bodypump.

Bij al dat gesport moet je je natuurlijk wel leuk kleden. Eigenlijk draag ik altijd deze zwarte, strakke broek met aan de zijkant een streepje roze. Deze zit erg fijn, en heeft ritjes aan de onderkant, en een ritsvakje achterop, voor bijvoorbeeld je sleutels of MP3 speler.  

 

DSC_1461_ DSC_1469_

 

De top die ik draag past precies bij mijn broek. Ook deze is zwart met roze. De top is van een erg fijn sport stofje en heeft een racerback. Als tekst staat erop: ‘Squat like Channing is watching’. Ik vond deze tekst super grappig, haha!

 

 DSC_1423_

DSC_1451

 

Het shirt komt van de webshop WeLikeFitness.com. Op deze site kun je verschillende sport kleding en accessoires vinden voor mannen en vrouwen. Ze hebben nu net nieuw  een eigen collectie uitgebracht, waar dit shirt ook van is! En speciaal voor jou heb ik een kortingscode voor deze webshop! Met de code isabeau_wlf krijg je 10% korting!

Verder draag ik mijn grijze nike roshe runs, die ik meestal draag als ik ga hardlopen.

Xxx Isabeau

OUTFIT INFORMATIE

Sportbroek | H&M

Shirt quote | WeLikeFitness

Sneakers | Nike Roshe Run

|| Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.welikefitness.com ||

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *