Details of the day, layer necklace

DSC_0708 

Hehee,

Ik ontving een te gekke ketting en vandaag vertel ik je er meer over! Lees verder…

De laatste tijd ben ik een erg grote fan van korte kettinkjes. Ik draag ze bijna elke dag en mijn collectie wordt steeds groter.

Op verschillende inspiratie kanalen zoals Tumblr, Weheartit of Pinterest zie je vaak voorbij komen dat er meerdere kettinkjes tegelijk worden gedragen. Veel kettinkjes zijn van dezelfde lengte, dus een mooi layer effect kan bijna niet. Ik ontving deze mooie ketting waar de kettinkjes al aan elkaar zitten. Super handig natuurlijk, omdat ze dan altijd precies op een mooie lengte hangen.

 DSC_0710

DSC_0701 DSC_0707  DSC_0709

 

Ik combineer het kettinkje met een wat korter, zwart met wit gestreept shirt. Deze zit erg fijn en heb je al voorbij zien komen in deze blogpost. Verder draag ik een boyfriend jeans en een zwarte riem.

Verder heb ik mijn haren in een half up bun en draag ik rode lipstick.

 

DSC_0719 DSC_0725

 

De ketting bestaat dus eigenlijk uit drie verschillende delen. Het eerste kettinkje, de kortste, heeft een goud rondje eraan hangen. De middelste ketting is een staafje met daaraan pareltjes, wat een classy effect geeft. Aan de onderste ketting hangt een staafje.

Het kettinkje komt van de webshop Floradise, een leuke, nieuwe webshop veel keuze aan kleding en accessoires, zeker een kijkje waard dus!

 

DSC_0735

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.floradise.nl 

OUTFIT INFORMATIE

Gestreept shirt: Primark

Riem: Primark

Boyfriend jeans: Monki

Ketting: Floradise

2 Reacties

 1. o
  10 januari 2016 / 13:00

  waar heb je dat mooie shirt gekocht & wat was de prijs ? xx

  • Isabeau
   Auteur
   12 januari 2016 / 18:22

   Staat erbij! Hij is van de primark, rond de 5 euro denk ik zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *