Cheap ass zonnebrillen

DSC_0702

Hee!

Het is weer tijd voor zonnebrillen! Ik kreeg twee verschillende modellen opgestuurd en vandaag review ik deze voor je! Lees meer…

De eerste zonnebril is een iets ronder model. Het model heet ‘erasmus’. Het montuur en de glazen zijn zwart. Verder heeft hij een gouden staafje boven de neus. Dat vind ik altijd erg gaaf bij een zonnebril. De bril zit goed strak op je hoofd en geeft goede bescherming tegen de zon, en dat voor een heel klein prijsje, namelijk €7,95! Je shop hem hier.

 

DSC_0689 DSC_0690

DSC_0698 

DSC_0699 

De tweede zonnebril is een zonnebril die niet veel mensen zouden kiezen, maar ik vond hem wel erg gaaf. Hij is heel anders dan andere brillen, waar ik wel van hou. Ook deze bril is een rond montuur en is zwart. Het speciale aan deze bril is dat je de klepjes omhoog kan doen en dan een normale bril hebt. Ik zou zelf niet snel met de klepjes omhoog rondlopen, maar dat het kan vind ik erg grappig. Verder wordt de bril erg stoer doordat de zonnebril glazen met ijzer zijn omlijnt. Ook deze bril kost maar €7,95, je koopt hem hier.

 

DSC_0702 DSC_0714 

DSC_0715 

DSC_0716 

DSC_0725

 

Ondanks dat de brillen van een lage prijs zijn, is de kwaliteit nog steeds erg goed, wat mij erg verraste! Neem dus zeker een kijkje op deze site voor meer betaalbare zonnebrillen!

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.cheapasszonnebrillen.nl

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *