Outfit of the day, less is more

DSC_0748_

Hehee,

Vandaag weer een outfit post! Lees meer…

Omdat het weer de laatste tijd erg aan het opklaren is, vandaag een leuke lente/zomer outfit!

De laatste tijd draag ik steeds meer jurkjes en zie ik ook veel meer leuke exemplaren in de winkels hangen. Deze jurk heb je al voorbij zien komen in deze blogpost, waar ik liet zien wat ik bij de Primark had gekocht.

 

DSC_0738 DSC_0739

 

De jurk is van een mooie grijze kleur. De stof ziet erg fijn, en heeft een soort van ribbeltjes. De hals is hoog met een turtle neck. Hij komt net boven je knieën, wat ik een mooie lengte vindt. Verder kun je dit jurkje natuurlijk eindeloos combineren, wat het weer ook is.

Als schoenen draag ik mijn nieuwe adidas supercolor, in het licht blauw. Deze sneakers vind ik super gaaf en erg leuk voor de wat warmere maanden, doordat ze lekker kleurrijk zijn. Verder zijn ze best goed te combineren, omdat ze van een egale kleur zijn.

Verder draag ik een katoenen tas met een quote erop. Zulke tassen vind ik heerlijk om mee te nemen als ik een dagje ga shoppen, omdat je er veel in kwijt kunt, en dus niet met allemaal losse tasjes hoeft te lopen. Ook voor andere gelegenheden is de tas echt ideaal! 

 

 

DSC_0744 DSC_0746

 

Als accessoires draag ik een te gekke zonnebril van Cheapass zonnebrillen , waar maandag een uitgebreide review van online komt, dus vergeet niet 0m dan een kijkje te nemen! Verder draag ik mijn Daniel Wellington horloge en aan allebei de handen een ring van Melano.

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met CheapAss Zonnebrillen.

 

OUTFIT INFORMATIE

Grijze jurk: Primark

Sneakers: Adidas Supercolor Clear Sky

Katoenen tas: Fontys

Zonnebril: CheapAss zonnebrillen

Horloge: Daniel Welington

Ringen: Melano

2 Reacties

  1. 18 april 2015 / 12:11

    Leuk zo met die katoenen tas! Er handig vind ik ze! Die schoenen en zonnebril zijn ook erg gaaf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *