Essence, the gel nail polish

DSC_0673

 

Hehee,

Via de Kruidvat kreeg ik de essence gel nagellak toegestuurd om uit te proberen. Vandaag schrijf ik over mijn ervaring met dit product! Lees verder…

Ik kreeg de Essence base coat, het lakje 11; 4 ever young, en de top coat gestuurd van de nieuwe gel collectie.

Ik had nog nooit eerder gellak op gehad, en zeker geen zonder lamp. Omdat deze niet erg prijzig zijn wilde ik ze graag een kans geven.

De verpakking van de lakjes zijn niet anders dan de normale nagellak lijn van Essence, wat me wel een beetje tegenvalt. Liever had ik een nieuws soort ‘potje’ gezien. Verder ziet de verpakking er wel duidelijk uit en staat alle informatie erop.

 

DSC_0679

DSC_0653

 

De base coat is van een hele dikke substantie. Als je hem op doet is hij glanzend, maar hij wordt al snel mat. Die laag droogt erg snel, waar ik erg over te spreken ben.

Dan de gekleurde lak. In het potje vind ik hem donker roze lijken, maar toen ik hem op deed was het rood. Zelf vind ik rood mooier dus was daar erg blij mee. Ik gebruikte twee laagjes, want de lak dekt erg goed.

 

DSC_0670

DSC_0668

 

De top coat heeft een mooie glans, die ook lang blijft glanzen. Ook de top coat was erg snel droog.

Op de verpakking staat dat hij 60% langer moet blijven zitten, maar daar ben ik het zeker niet mee eens, want zo zagen mijn nagels er anderhalve dag nadat ik de nagellak erop had gedaan eruit…:

 

DSC_0680

 

Aan mijn rechterhand waren al drie nagels waar wat af was, terwijl ik niks speciaals had gedaan. Ook aan mijn linkerhand was 1 nagel niet meer helemaal in takt.

Over de nagellak zelf ben ik erg tevreden. De kleur is mooi en hij is snel droog. Over de tijd dat de nagellak erop zit ben ik erg ontevreden, zeker omdat er staat dat het speciale nagellak is, die langer moet blijven zitten dan normale nagellak.

Heb jij ervaring met gel nagellak?

Xxx Isabeau

 

1 Reactie

  1. 13 april 2015 / 18:09

    O dat ik zeker niet echt lang houdbaar! De kleur is wel mooi overigens 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *