Kingsday inspiration

PicMonkey Collage

 

Hehee,

Over een paar dagen is het zover.. Koningsdag. Heb jij nog geen outfit? Vandaag heb ik voor jou te gekke oranje items geselecteerd! Lees meer…

Zeg nou zelf, de kleur oranje staat niet iedereen geweldig en het combineren van de kleur kan ook nog een hele uitdaging zijn. Natuurlijk zijn er ook fashionable oranje items verkrijgbaar. Vandaag zet ik ze voor jou op een rijtje!

Als eerst deze mooie gedetailleerde jurk van de H&M. Hij is lekker betaalbaar (maar €19,95!) en ziet er erg mooi uit. Hij is van een mooie lengte en de details van de gaten komen erg mooi uit. Een top jurk dus voor koningsdag (en de zomeravonden daarna). Online shop je hem hier.

hmprod1

 

Dan deze mooie croptop, ook van de H&M. Zelf vind ik deze erg leuk. Ook kun je deze top eindeloos combineren, bijvoorbeeld met een hogere rok, een hogere lange broek of zelfs met een high waisted shortje! De top kost €19,99 en shop je hier.

hmprod2

Ook is deze zonnebril erg gaaf. Het model sowieso vind ik super, en door het oranje montuur helemaal geschikt voor onder andere koningsdag! Deze zonnebril is €13,50 en koop je hier.

 

a

Last but not least.. dit te gekke skater skirt van Asos/Vila. Ook deze is oranje (en in de sale!). Deze is leuk te combineren met verschillende crop tops. Hij is nu €8,22 en je shopt hem hier.

 

image1xxl

 

Hopelijk heb je er wat aan gehad, veel plezier met koningsdag!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *