Fashion Nails Primark

DSC_1401  

Hehee,

In Londen sloeg ik er veel van in, de ‘fashion nails‘ van primark. Lees verder…

Ik had al een tijdje in de kast een set nep nagels van primark liggen, witte. Laatst deed ik ze op en was erg verrast! Ze zagen er heel natuurlijk uit, en ze zijn niet te lang. Voor mijn doen zijn ze wel lang, omdat mijn eigen nagels altijd afbreken, haha! Ik besloot bij mijn volgende tripje naar Primark er meer in te slaan, en dat is aardig gelukt.

Ik kocht zes pakjes met nep nagels. Vier kleurtjes en één met een printje erop. 

 

DSC_1396 DSC_1397

DSC_1400

 

Het aanbrengen van de nagels is ook erg gemakkelijk. Je doet de bijgevoegde lijm op de nep nagel, en doet hem gelijk op je echte nagel. Je drukt het even aan et violá!

Bij mij blijven ze zo’n week zitten. Tussendoor vallen er wel eens wat af, maar die kan je óf, er weer terug op lijmen, óf je pakt een nieuwe uit het pakje die je erop lijmt. In het pakje zitten namelijk 24 nagels, dus je zou hem zelf twee keer kunnen gebruiken!

Ik merkte door de nep nagels dat mijn nagels er van gingen groeien. Ook heeft de lijm mijn nagels niet beschadigd, althans, veeel minder in vergelijking met bijvoorbeeld nagellak remover.

 

DSC_1387

 

De Fashion Nails zijn te koop bij Primark en kostte €1,50 per pakje van 24 stuks.

Xxx Isabeau

3 Reacties

  1. 8 juni 2015 / 10:26

    Ziet er goed uit zeg. Mooie kleurtjes <3 X

  2. 8 juni 2015 / 11:00

    Ik zie ze altijd hangen maar ik was bang voor een heel nep effect of dat ze er super snel af zouden vallen maar dat valt dus gelukkig mee zo te horen! Toch maar eens proberen dan 😀

  3. 9 juni 2015 / 14:24

    Het ziet er leuk uit maar ik ben zooo niet van de nep nagels in welke vorm dan ook ahaha, ik heb liever dat mijn eigen nagels een beetje groeien ^^ Wel een leuk artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *