OUTFIT OF THE DAY | JEANS!

DSC_0019_

 

Hee,

Een outfit met spijker op spijker. Ik wist nooit zo goed wat ik er van moest vinden, maar nu vind ik het echt tof en dat laat ik je zien in deze outfit! Lees verder…

 

DSC_0008_

DSC_0017_

DSC_0034_

DSC_0036_

 

Beiden spijker items zijn oversized, wat ik altijd wel leuk vindt. Ik draag een boyfriend model jeans met een oversized spijker jas. Daaronder draag ik een zware, simpele croptop en een gouden kettinkje met een doodshoofd eraan.

Verder draag ik erg toffe schoenen. Dit zijn lage Dr. Martens in het licht roze, hoe gaaf!? Ik dacht eerst dat deze schoenen wat moeilijk te combineren zouden zijn, maar dat valt echt heel erg mee! Zeker als je effen kleuren aanhebt kun je deze schoenen makkelijk combineren! Ook zitten ze super fijn. Natuurlijk moeten ze eerst nog goed  ingelopen worden omdat het wel stug leer is, maar dat betekent ook dat ze jaaaren mee kunnen! (+ ze zijn nu in de sale, dus sla je slag!)

Als laatste draag ik ook een zwart tasje, die super handig is door de vele vakken die hij heeft! Een musthave in je kast dus!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Jeans, Monki | Jacket, Urban Outfitters | Shirt, Primark | Shoes, Schoenen Torfs | Bag, Lesara

In samenwerking met Schoenen TorfsLesara

2 Reacties

  1. tamaar
    2 juni 2016 / 16:08

    ik heb die schoenen ook! ze zijn idd super leuk

  2. Benthe
    3 juni 2016 / 17:43

    Die schoenen zijn zo leuk!! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *