A DAY IN MAASTRICHT

P1010992

 

Hee,

Afgelopen donderdag was ik een dagje naar Maastricht! Lees verder…

Veel mensen denken dat ik uit Maastricht kom, maar niets is minder waar, het is alleen mijn achternaam! Ik ben er maar 1 keer eerder heel even geweest, en ik was dus wel benieuwd  hoe Maastricht nou écht was. Samen met Lynn van whoisthatblonde en Taria-Ann van suriveronstilettos ging ik eerst naar een event van Jo Malone, waar later meer over online komt.

Daarna gingen we nog gezellig wat drinken bij Taart, de stad verkennen én natuurlijk een aantal leuke foto’s maken!

 

DSC_0176

P1010992

DSC_0170

DSC_0183

DSC_0192

DSC_0197

 

Ik heb echt een super leuke dag gehad en ik was echt verrast door de stad, het leek net of ik een dagje in het buitenland was, zo leuk!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *