TWO YEAR BYISABEAU + RELEASE NEW PROJECT

Hee,

Twee jaar geleden was vandaag een hele bijzondere dag! Lees verder…

Precies twee jaar geleden ging vandaag mijn blog live, en wat was dat een goede beslissing! Ik heb al zo veel leuke dingen meegemaakt, wat ik twee jaar geleden echt nooit had kunnen bedenken! Event, samenwerkingen, interviews en vooral alle leuke nieuwe mensen die ik heb ontmoet, zo tof!

Vandaag release ik daarom een project waar ik al een tijdje achter de schermen mee bezig ben geweest, namelijk mijn eigen Youtube Kanaal!

En ook staat er meteen mijn eerste video online, namelijk een summer lookbook!

Veel kijk plezier en vergeet niet om te liken, reageren en abonneren als het tof vind!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *