2 minute DIY | Tas met patches + winactie

DSC_0146

 

Hee,

Vandaag heb ik een DIY voor je klaar staan, precies goed voor dit deprimerende weer! Lees verder…

Deze DIY duurt echt maar een paar minuten, en zo ook perfect voor een origineel last minute cadeautje voor iemand! Bij deze DIY is een groot onderdeel de patches. Deze zijn nu helemaal hot and happening en vind je terug op shirtjes, jasjes en ga zo maar door. Wishes, een beginnende webshop heeft veel verschillende patches waar je eindeloos mee kan DIY’en. Ik kreeg er een aantal opgestuurd en het leek me een tof idee om ze op een zwart, basic tasje te plakken!

 

DSC_0132

DSC_0136

DSC_0138

 

Hiervoor was het enige wat ik nodig had de patches zelf, een tas en een lijmpistool. Als je de patches op een spijkerjasje wilt, dan is het handiger als je ze vast maakt met naald en draad. Voor een tas is de beste manier om ze met een lijmpistool erop te plakken.

Eigenlijk is het dan heel simpel, doe wat lijm op de patches en plakken maar! Van te voren legde ik eerst de patches op de plekken waar ik ze wilde hebben, zodat ik een goed beeld had van hoe het er uit kwam te zien. Ik koos ervoor om er 4 patches op te doen. Twee hartjes met ogen, een oog van pailletjes en een zak friet met wat diamantjes.

Wat ook erg tof is, is dat ik een zakje met patches weg mag geven! Het enige wat je moet doen is mij (@isabeauvanmaastricht) en Wishes (@wishes.official) te volgen op instagram!

 

DSC_0133

DSC_0134

 

Hoe vind jij het eindresultaat geworden?

Xxx Isabeau

8 Reacties

 1. Celine
  30 mei 2016 / 12:02

  Zo leuk! Ik doe mee!

  Xoxo,

  Celine

 2. Ilse
  30 mei 2016 / 12:33

  Waar komt het tasje zelf vandaan?

 3. 30 mei 2016 / 12:38

  Heel leuk meid! Gaaf verzonnen, was al benieuwd hoe je ze vast zou maken. 🙂

 4. 30 mei 2016 / 16:17

  Dit is echt super leuk! Ik ga het ook eens proberen denk ik.
  Het leuke is dat je tasje dan pas echt uniek wordt 🙂
  X, Eline

 5. Denise
  14 december 2016 / 21:46

  Wat een gave tas! Hij is niet heel toevallig te koop?
  Ik hoor het graag!

 6. Linda
  13 mei 2017 / 07:04

  Welke lijmpistool gebruik je?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *