OUTFIT OF THE DAY | S. OLIVER + MODEL CONTEST

DSC_0793_

 

Hehee, 

Vandaag staat er een leuke outfit of the day online en vertel ik hoe je deel kunt nemen aan de modellenwedstrijd van s.Oliver! Lees verder… 

 

DSC_0801_

DSC_0816_

DSC_0814_

DSC_0813_

DSC_0829_

 

Om te beginnen de outfit, want hoe tof is deze jumpsuit! Dit is een wat baggy model. De kleur is khaki en hij heeft korte mouwen. Dit jumpsuit is superhandig, want je hebt geen kleding stress en kunt hem dus makkelijk en snel aantrekken!

Verder hou ik echt van dit stijltje, lekker relaxt, maar je kunt hem toch aan op verschillende gelegenheden door hem met andere accessoires te combineren. Ik draag hem nu met sneakers, maar met een paar hakken eronder heb je meteen een andere look!

Verder heb ik nog een aantal andere dingen aan, namelijk mijn lievelingssneakers van het moment, de witte Diesel platforms met klittenband. Daardoor wordt deze look wat sportiever en is hij perfect voor bijvoorbeeld een dagje shoppen! Ook draag ik een tas met een super toffe print van Paul’s Boutique. Aan de binnenkant is deze feloranje, hoe gaaf?!

En dan nu de modellen wedstrijd! s.Oliver zoekt namelijk jongeren, zowel jongens als meiden, vanaf 16 jaar die dromen om model te worden en mee te doen aan de s.Oliver Model Star competitie. Je kunt je inschrijven op de site www.soliver.com/modelstar. De inschrijfperiode loopt van 25 mei t/m 25 juni 2016. Van alle deelnemers selecteert de jury een top 10 per land waar vervolgens online op gestemd kan worden! Er doen 8 landen mee, uiteindelijk is er 1 mannelijke winnaar en 1 vrouwelijke winnares.

Degene met de meeste stemmen wint een internationaal modellen contract bij een Duits modellen bureau én krijgt meteen zijn/haar eerste modellen opdracht, namelijk model staan voor het s.Oliver Fashion Magazine van najaar 2016.

Dus, droom jij ervan om te schitteren in het nieuwe s.Oliver Fashion Magazine en van een modellencontract? Grijp je kans en schrijf je in, want niet geschoten is altijd mis!

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK 

Jumpsuit, s.Oliver | Sneakers, Diesel via Neslon.nl | Bag, Paul’s Boutique | Sunglasses, Polette | Bracelet, The Rubz

 In samenwerking met s.Oliver – Nelson – Paul’s Boutique

1 Reactie

  1. 25 mei 2016 / 12:44

    Die schoenen zijn zo gaaf! Leuke outfit, vind een jumpsuit ook altijd een fijne keuze ☺️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *