OUTFIT OF THE DAY | BOMBERJACKET RAVED MUSTHAVES

DSC_0746_

 

Hee,

[NL] Ik liet hem al zien op mijn Instagram (@isabeauvanmaastricht), en vandaag combineer ik hem in een outfit look! Lees verder…

 

DSC_0749_

DSC_0742_

DSC_0755_

DSC_0774_

DSC_0783_

DSC_0786_

 

Hoe tof is dit jasje! Deze bomber is van een zachte, satijn soort stof gemaakt. De kleuren van het jasje vindt ik zelf super mooi! Zwart, wit en khaki, i love it! Ik heb dit jasje al vaak aangehad nadat ik hem heb ontvangen, het is namelijk precies een goed jasje voor als je niet goed weet wat het weer die dag gaat doen, haha!

Onder het jasje draag ik een basic witte top, altijd goed! Ook heb ik een boyfriend jeans aan. Deze heb ik voor de tweede keer gekocht. Mijn vorige broek had namelijk zulke grote gaten gekregen dat hij toe was aan vervanging, haha!

Verder draag ik mijn witte schoenen, een zilveren armband en mijn Daniel Wellington horloge.

 

[ENG] How nice is this jacket! This bomber is made of a soft, satin type of fabric . I think the colors are sooo beautiful! Black, white and khaki, i love it! I’ve worn this jacket many times after I received it, it’s a perfect jacket I’ve you’re not sure what the weather is going to do that day, haha (dutch people problems..)!

Under the jacket I wear a basic white top, you can’t go wrong with that! Also, I wear a boyfriend jeans. I bought this one for the second time. My previous jeans had gotten such large holes that it was in need of replacement, haha!

Furthermore, I wear my white shoes, a silver bracelet and my Daniel Wellington watch.

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Jacket, Raved Musthaves | Shirt, Zara | Jeans, Monki | Sneakers, Diesel via Nelson.nl | Bracelet, The Rubz | Watch, Daniel Wellington

In collaboration with Raved Musthaves – Nelson.nl – The Rubz

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *