OUTFIT OF THE DAY | DRESS OF YOUR DREAMS

 

Dress of your dreams. Lees verder…

 

 

Hoe tof is deze jurk?! Toen ik deze jurk binnen kreeg, was ik meteen verliefd! De jurk is een lange, gestreepte jurk met verschillende blauwen kleuren en is 100% van katoen. De jurk is van een Deens merk, maar in een Marokkaanse stijl. In deze outfit of the day heb ik de jurk echt fashion gemaakt door de verschillende accessoires.

Ik combineer hem namelijk met mijn fel roze sok hakken. Deze combinatie vind ik zo ontzettend tof! Zeker omdat de jurk zo lang is, zorgt het ervoor dat de hakken er heel mooi onder staan. Ook draag ik mijn geliefde, zwart leren heuptas. Ik gebruik deze tas elke dag en ik ben er nog steeds zo blij mee! Zeker op een jurk vind ik hem erg tof staan. Daarnaast draag ik verschillende gouden sieraden en een zwarte zonnebril.

En kunnen we even een moment nemen voor deze locatie?! Zoals ik al eerder zei, word ik altijd erg blij van het zien van palmbomen, dus toen ik dit plekje spotte, met én palmbomen, én een tof zebrapad, wist ik meteen dat ik daar foto’s wilden gaan maken!

 

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Dress, Britt Sisseck | Shoes, SACHA | Bag, Royal Republiq | Necklaces, MyJewellery

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *