OUTFIT OF THE DAY | SNEAKER LOVE

 

A lot of prints and colors.. Lees verder…

 

 

Vorig weekend was ik voor een paar daagjes terug in Nederland en toen ik thuis kwam lagen er heel veel toffe pakketjes te wachten! In een van de pakketjes zaten deze sneakers, in een andere dit kleine roze tasje en in weer een andere deze geweldige roze zonnebril. Ook ontving ik nog veel meer andere toffe dingen, die je zeker in volgende outfit of the days voor bij gaat zien komen!

De sneakers die ik draag zijn de zo genaamde ‘Dad sneakers’ en ik ontving ze in het grijs/wit met rood en roze. Ik vind deze zo tof! Voor nu vind ik ze erg leuk maar ook voor als het zomer is zijn deze sneakers echt geweldig! Naast dat ik ze er tof uit vind zien zitten ze ook erg fijn. Naast dit model hebben ze bij Sacha natuurlijk veel meer sneakers, so go check it out!

Ik combineer de sneakers met mijn rode adidas broek en een zwarte coltrui. Hierop draag ik mijn nieuwe lievelings jas die ik twee weken geleden kocht in een vintage winkel in Parijs. Het is een trenchcoat in een erg mooie, aparte kleur met aan de binnenkant burberry print. In veel vintage winkels zie ik de welbekenede burberry coat en ik wilde er graag een kopen die aan de hele binnenkant de print heeft, omdat ik het erg tof als die print tevoorschijn komt als ik mijn mouwen omsla. I love it!

Verder combineer ik in deze look ook dit kleine, schattige roze tasje met slangenpprint. Deze vind ik tof staan in combinatie met de dad sneakers en de adidas broek!

Daarnaast draag ik mijn lieve lievelingszonnebril in een roze kleur. Ik ontving dit model zonnebril in zowel roze en bruin en I’m in love! Ik vind dit model echt zo tof en ik weet zeker dat jullie overspoeld gaan worden met foto’s waarop ik deze zonnebril draag, haha!

Last but not least draag ik gouden sieraden, zoals de twee kettinkjes en gouden oorbellen.

 

 

Wat vind jij van deze look? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Shirt, Rosemunde | Trousers, Adidas | Coat, Vintage | Sneakers, SACHA | Sunglasses, KOMONO | Bag, Bulaggi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *