OUTFIT OF THE DAY | ADIDAS DEERUPT SNEAKERS

 

Kickin’ Adidas sneakers. Lees verder…

 

 

Even geleden kreeg ik een heel leuk pakketje binnen. Hier zaten namelijk de nieuwe Adidas Dreeput sneakers in! Ik ontving de sneakers voordat ze uit waren, wat ik super tof vond! De sneakers hebben een heel tof rasterdesign aan zowel de bovenkant als aan de onderkant. Ze hebben drie kleuren, namelijk blauw en koraalrood met daarovereen een wit raster. De sneakers zijn bedoelt om mee hard te lopen, en ze lijken me daar ook perfect door, door de zool die in de schoenen zit. Deze zool is écht fijn en het zorgt ervoor dat de schoenen perfect om je voeten passen. Ze lijken me dan ook echt heel fijn om mee hard te lopen!

Vandaag combineer ik ze in een outfit met daarin een blauwe adidas broek. Zoals je misschien wel weet ben ik enorm fan van de felgekleurde adidas broeken. Ik heb een groene adidas broek die ik in een vintage winkel in Antwerpen kocht, een rode adidas broek die ik in een vintage winkel in Tilburg kocht, een gele adidas broek uit de ADICOLOR. collectie en nu dus ook een fel gekleurde blauwe adidas broek die ik in een vintage winkel in Parijs kocht (naast de felgekleurde adidas broeken heb ik ook nog een witte, zwarte en twee beige adidas broeken haha! #sorrynotsorry). Deze blauwe broek vond ik erg tof in combinatie met de sneakers!

Verder draag een zwarte col en een wat langer leren jasje die ik ook in een vintage winkel kocht. Daarnaast draag ik een witte tas in een zwarte tas met hetzelfde raster als de schoenen. Ook draag  gouden sieraden, waaronder mijn nieuwe gouden horloge van KOMONO deze draag ik sinds het moment dat ik hem ontving elke dag en ik ben er super blij mee! Deze ga je dus zeker nog veel voorbij zien komen in verschillende foto’s op mijn blog en instagram.

Last but not least draag ik mijn nieuwe favoriete zonnebril. In mijn vorige outfit of the day kon je deze zonnebril ook al zien in een roze kleur. Ik draag deze zonnebril nu elke dag en ik vind hem zo fijn en tof, love it! 

 

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Sneakers, ADIDAS | Trousers, ADIDAS | Shirt, Rosemunde | Jacket, Vintage | Sunglasses, KOMONO | Watch, KOMONO | Necklaces, My Jewellery

1 Reactie

  1. 16 augustus 2018 / 11:57

    Ze staan je super die Deerupt Runners. Het rode randje was me nooit eerder opgevallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *