DETAILS OF THE DAY | ICE WATCH

 

Ik ontving twee super toffe horloges van ice watch! Lees verder

 

Het eerste horloge dat ik uitzocht was een klein wit model. Deze is waterbestendig en heeft een siliconen bandje waardoor het de perfecte horloge is voor bijvoorbeeld op vakantie of tijdens het sporten. De wijzerplaat heeft oranje accenten, wat ik erg mooi vind in combinatie met wit. Deze kleur is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten, dus er zit voor iedereen wel een bij! Dit horloge is ook een goede tip als cadeau!

model: ice forever white extra small

 

 

Het tweede horloge dat ik uitzocht heeft een grijs met lime groen/gele kleur. Ook deze is waterbestendig en gemaakt van siliconen.  Deze zocht ik uit voor mijn moeder en ze is er super blij mee! Ook dit horloge is perfect voor tijdens het sporten, maar is daarnaast ook nog super stylish!

model: ice duo gray yellow medium

 

Welk model van ice-watch is jou favoriet? Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *