OUTFIT OF THE DAY | WHITE SNEAKERS

 

Street Parisienne. Lees verder…

 

 

Toen ik dit kleine sleutel winkeltje spotte vond ik het er meteen zo tof uitzien! Het ziet eruit alsof er al heel wat jaren niemand is geweest, en dat in combinatie met de vele sleutels die je binnen ziet maakt dit winkeltje erg mysterieus. 

Ik draag hier een gestreept shirt met de kleuren wit, licht roze en oranje. Ik heb deze gecombineerd met mijn rode adidas broek en een oversized spijkerjasje. Ik vind deze combinatie erg tof, en zeker met de accesseoires waarmee ik het heb gecombineerd!

Ik kocht namelijk een echte Parijse pet, die je naast de baretten veel ziet hier, en in veel verschillende kleuren. Ik kocht de rode variant, maar ik weet zeker dat ik hem ook in meer kleuren ga kopen haha! Daarnaast draag ik mijn geliefde kettingen die een vintage look hebben, gouden ringen én zowel nieuwe oorbellen als een nieuw horloge. De oorbellen die ik draag vind ik zo tof! Het zijn echte statement oorbellen met panterprint, en gelukkig zijn ze erg licht, waardoor ik zeker weet dat ik ze veel ga dragen!

Ook draag ik een nieuw horloge, van Ice-Watch. Dit witte XS horloge is waterbestendig en heeft een sportieve look. Ik weet zeker dat ik deze in de zomermaanden veel ga dragen, want hoe cute is hij?!

Lat but not least draag ik ook nieuwe sneakers. Ik was opzoek naar nieuwe, witte sneakers omdat ik mijn vorige witte sneakers helemaal kapot had gelopen. Ik vond dit paar er wel erg tof uitzien! Deze sneakers zijn van het merk ECCO en zijn gemaakt van YAK-leer. Yak leer is een sterke leer dan andere leren. Het is drie keer sterker dan normaal leer, en gaat dus als het goed is langer mee! Klik voor andere toffe sneaker HIER.

 

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Shirt, My Jewellery | Necklaces, My Jewellery | Earrings, My Jewellery | Jacket, Wrangler | Trousers, Adidas | Watch, Icewatch | Bag, Royal Republiq | Sneakers, ECCO via Nelson | Hat, Unknown

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *