INTERIOR | ROOMTOUR OF MY STUDIO IN PARIS!

 

Vandaag geef ik je een roomtour door mijn studio in Parijs! Lees verder…

 

Tijdens mijn stage in Parijs woon ik voor 5 maanden in een studio in een dorpje onder Parijs. Met de trein zit ik binnen een paar minuten in Parijs en in een kwartier in het centrum van de stad. Deze locatie is echt super omdat het in het dorpje rustig is, waardoor ik de drukte van de stad kan ontwijken, maar het hier ook nog bruist van de verschillende winkels, markten en restaurants.

Ik heb een studio met een vide. Beneden heb ik een bureau (die ik daarnaast ook gebruik als make-up tafel, haha!), een bank met salontafel, een eettafel met een keukentje, de kledingkast en een badkamer. Boven heb ik nog een laag kastje en mijn bed. Het is klein, maar voor Parijse begrippen nog best groot en ik ben er super blij mee!

Deze studio was al gemeubileerd dus ik moest het met de spullen doen die er al stonden en ik heb geprobeerd er iets gezelligs van te maken!

 

 

Als je binnen komt zie je aan de rechterkant het bureau staan die je op de eerste foto ziet. Zoals je ook ziet hangt daarnaast een spiegel en daarnaast is het trapje naar boven. Aan de linkerkant staat de bank. Deze bank is eigenlijk rood, maar ik wilde toch liever een andere kleur en heb ik verschillende, beige doeken op de bank gelegd. Hierop heb ik verschillende kussentjes neergelegd. Ik hou erg van kussentjes en ik ben dus ook los gegaan met het kopen van kussens. Het meest linkse kussen kocht ik bij de Leen Bakker. Het andere witte kussen links kocht ik bij de Action, net zoals het blauwe fluwelen kussen op de voorgrond en het blauw/beige geprinte kussen daarachter. Het meest rechtse kussen met de pompoms kocht ik bij de TK Maxx. Last but not least ontving ik een super tof kussen van Tales On Silk. Dit super zachte kussen is blauw met daarop leuke rood met groen en gele visjes. Tales On Silk is een shop waar ze prachtige, unieke items verkopen. Ze maken echt wearable art en ik ben fan! Ik ontving naast dit prachtige kussen ook een hele mooie, zijden sjaal met de vissen erop, die snel op mijn instagram gaat verschijnen, I love it! Ben je enthousiast geworden van dit merk? Shop dan hier de unieke items (en psst, meldt je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt 10% korting)!

Daarnaast kocht ik vorige week een super toffe keramiek kan, die je in de onderste foto ziet. Ik gebruik hem nu als vaas, maar je kunt hem natuurlijk ook als echte kan gebruiken. Hoe tof is hij?!

 

 

Mijn studio zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een rek met kleurrijke kleding!

 

 

 

Boven is mijn bed met verschillende leuke kussen! Het fluffy kussen, het lichtere blauwe kussen en het lila kussen komen alle drie van Leen Bakker en het kussen rechtsachter kocht ik bij de Kwantum.

Daarnaast staat er boven ook een lagere tafel, die ik gebruik om mijn schoenen op te zetten en mijn petten neer te leggen. Daarnaast liggen daar ook leuke rosé gouden lichtjes op en een fotolijst met een ansichtkaart van Parijs erin.

Daarnaast heb ik een trolley staan. Deze is zwart met hout. Op het bovenste plankje heb ik een aantal decoratieve spulletjes neergezet, en de rest gebruik voor mijn sieraden en andere accessoires, zoals mijn zonnebrillen.

 

 

 

Als laatste nog een shot van dit leuke hoekje op de eettafel. Aan de linkerkant heb ik een peg-board staan met een inspirerende quote erop en een stapeltje boeken. Aan de rechterkant heb ik een vaas staan met bloemen, een leuke gele vogel en een blik in de vorm van een (paas)ei. Hierin zitten chocoladeeitjes, hoe tof! Deze staan op een houten plateau, dat van een boom is uit de tuin van mijn opa&oma. Dit vond ik er mooi om hier neer te zetten!

 

Hoe vond je het om een kijkje te nemen in mijn studio in Parijs? En zou je het leuk vinden als ik meer zou plaatsen over mijn interieur of over andere op interieur gerichte dingen? Let me know!

Xxx Isabeau

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *