DETAILS OF THE DAY | PRINTS AND LOTS OF GOLD

 

Love love love gold jewellery! Lees verder…

 

 

Life is better in colour! Vandaag laat ik je een hele kleurrijke outfit zien met verschillende gouden sieraden!

Ik draag een simpel gestreept shirt met lange mouwen met super toffe kleuren! Het shirt is roze met oranje gestreept en ik word hier zo vrolijk van! Zo’n soort shirt met deze kleuren heb ik nog niet vaak gezien in de winkels, so I love it! Ik combineer het shirt met mijn groene adidas broek, mijn blauwe fluffy jas en mijn gouden nike air max.

Om deze look helemaal af te maken combineer ik verschillende sieraden. Zo draag ik mijn nieuwe favoriete kettinkjes van MyJewellery. Deze zijn van de vintage collectie en hebben dus ook een vintage look. het kleine kettinkje heeft een vierkante pendant met daarop twee palmbomen. Ik word altijd helemaal happy als ik palmbomen zie, dus dit kettinkje is perfect voor mij! Het langere kettinkje heeft een ovaal vormige pendant met daarop een roos. Ik hou erg van bloemen én mijn hond heet roos, dus ook deze is perfect voor mij! Daarnaast draag ik ook een paar nieuwe oorbellen. Deze zijn ook goud en aan de ene oorbel hangt LO en aan de andere VE. Dit vind ik zo tof! Verder draag ik ook gouden ringen en een goud horloge.

 

 

Wat vind jij van deze look? En welk team sieraden ben jij? Goud of Zilver? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Shirt, MyJewelley | Necklaces, My Jewellery | Earrings, MyJewellery | Trousers, Adidas | Sneakers, Nike | Coat, H&M | Sunglasses, Quay

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *