OUTFIT OF THE DAY | COLOR POP

 

Een kleurenexplosie! Lees verder…

 

 

In deze outfit combineer ik zowel paars, als rood en oranje (en een beetje zwart en wit natuurlijk!). Ik vind deze combinatie van kleuren er tof! Ook hebben de drie items in de kleuren allemaal een andere structuur waardoor het een interessante look wordt.

Zo draag ik een paarse glitter coltrui. Glitter is niet alleen leuk voor de feestdagen, maar kunnen all day every day! Ik heb dit shirt gecombineerd met een rode fluffy jas. Deze is naast dat hij heerlijk warm is echt een eyecatcher. Als laaste draag ik een wat chiquere, oranje culotte.

Last but not least draag ik een zwarte zonnebril, mijn lievelings tasje en gouden sieraden.

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Shirt, MYJEWELLERY | Coat, Elise Store | Trousers, Karen Millen | Sneakers, DIESEL | Sunglasses, Polette | Bag, Royal Republiq

 

Fotografie: Sofia Torreman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *