OUTFIT OF THE DAY | COBALT BLUE SWEATER

 

Loving this outfit! Lees verder

 

 

 

Als je me al langer volgt weet je vast dat ik van kleding houdt die gemaakt is van goede kwaliteit, zodat deze items langer mee gaan en het veel beter is om te investeren in een goed exemplaar dan tien items te kopen van mindere kwaliteit #slowfashion. Ik kwam de site van HandKnitRia tegen en ik was meteen enthiousiast. Zij breidt namelijk zelf truien. Deze zijn geïnspireerd op de truien van Ganni en ze gebruikt precies dezelfde wol als dat Ganni doet, met dus ook dezelfde kleuren! Dit betekent dat ze van top kwaliteit zijn (mohair/wol) en dus nog jaaaren mee gaan! Wat ik persoonlijk ook erg leuk vind is het concept van HandKnitRia. Je geeft het model door, je maten en de kleur en ze maakt de trui helemaal speciaal voor jou! Daardoor is het ook een uniek item en is dit iets wat je niet zomaar in een winkel koopt! I love it! Ik heb zelf de trui gekozen in de kleur 2449, maar ook de kleuren 2450, 2457, 2448 en 2470 vind ik echt praaachtige kleuren!

Klik hier om de Ganni inspired modellen te bekijken, hier om de kleuren te bekijken en hier om je bestelling te plaatsen.

Verder draag ik in deze outfit een beige met blauwe Adidias culotte. Deze heb ik al een hele tijd maar omdat het een heupmodel is, in plaats van een high waisted model, wat ik gewend ben, vond ik het wat moeilijk om deze te dragen en combineren. Het Adidas logo heeft precies dezelfde kleur als de trui, dus dit is een match made in heaven! Onder de trui draag ik een coltrui in een beige kleur die je al eerder voorbij hebt zien komen in deze blogpost. Ik vind coltruien super fijn om te dragen en zeker om ze te combineren onder een andere trui zijn ze helemaal top!

Last but not least draag ik hier een nieuwe pet. Ik zou willen zeggen dat ik deze ergens bij een vintage winkeltje heb gekocht, maar deze komt gewoon van de Action! Ookal was het een koopje, hij is van fijne kwaliteit gemaakt en ik weet zeker dat ik deze vaak ga dragen de komende tijd!

 

 

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Sweater, HandKnitRia | Trousers, Adidas | Pullover, Mooi Company | Sneakers, Diesel | Hat, Action

2 Reacties

  1. 11 november 2017 / 10:29

    Wouw , tof hoor ISABEAU ! Superbedankt om me te promoten , superfotos , de pull komt zo mooi tot zijn recht , de zachtheid moet je in het echt voelen .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *